Szolgáltatásaink

Középfeszültségű transzformátor állomások installációja.

KÖF transzformátor állomások teljes installációját vállaljuk, beleértve a tervezést mind a primer és szekunder oldali kábelezést, sínezését, szerelést. Mérőváltók, védelmek telepítését és a beüzemelést.

0,4 kV-os energia elosztó berendezések gyártása

Megrendelőink egyedi igényeihez igazodva készítjük 0,4 kV-os energiaelosztáshoz szükséges kapcsoló berendezéseinket egészen 4000 A- ig. Vállalásunk kiterjed a berendezések gyártására, üzembehelyezésére és a későbbi karbantartásokra is.

Középfeszültségű megszakítók (EIB) cseréje

Régi, elavult középfeszültségű EIB megszakítók cseréjét vállaljuk.

A már meglévő kapcsoló berendezésekbe, úgy integráljuk a mai kornak megfelelő új megszakítókat, hogy a régi kocsiszerkezetek teljes felújítás mellett kapják meg az új berendezést.

Ez a fajta korszerűsítés rendkívül költséghatékony, mivel nem szükséges a régi KÖF. elosztó rendszer teljes cseréje. A új megszakító védelmi rendszerét is úgy alakítjuk, ki hogy az összhangban legyen a meglévő hálózattal.

Ipari folyamatok automatizálása

Cégünk működése óta több száz automatizálási projektet tudhat magáénak. Ezek közé tartoznak egyedi élelmiszeripari gépek gyártása, gyártástechnológiai folyamatirányítások, csomagoló gépek, automata hűtőgépházak, kazánházak, stb. kivitelezése.

Automata rendszereinket leginkább PLC-s technológiákkal látjuk el, melyeket igény esetén rendszerfügyelettel, és távvezérléssel is kínáljuk.

Felkeltettük az érdeklődését? Kérdése van? Majd mi segítünk!

Megújuló villamosenergetikai rendszerek kivitelezése

Cégünk megújuló energiaforrások tervezését, kivitelezését vállalja. Elsősorban napelemes rendszereket, melyekbe beletartoznak háztartási kiserőművek 49 kW-ig, és nagyobb ipari létesítményeken való installáció melyek, középfeszültségen táplálnak ki az elosztói hálózatra.

Bel és kültéri világítástechnikai rendszerek megvalósítása

Világítástechnikai rendszereinket előzetes igény felmérés után egyedileg tervezzük és kivitelezzük. A jó fényhatások elérése mellett elengedhetetlen az energiatakarékos és hosszú élettartamú világító testek alkalmazása.

Biztonsági energiaellátás

Egyes gyáraknak, üzemeknek, stratégiai létesítmények egy esetleges szolgáltatói áramkimaradás esetén is működőképesnek kell maradniuk. Az adott rendszerre szabott szünetmentes energiaforrás vagy aggregát energiaellátás tervezését, kivitelezését vállaljuk. A berendezéseket, úgy választjuk meg, hogy a legoptimálisabban integrálható legyen akár már meglévő elosztó berendezésekhez, ezzel garantálva a biztonságos üzemvitelt.

Felkeltettük az érdeklődését? Kérdése van? Majd mi segítünk!

Villámvédelem és felülvizsgálat

Társasházak, hotelek, gyárak, csarnokok villámvédelmi tervezését és kivitelezését vállaljuk.

Villámvédelmi felülvizsgálatainkat ehhez megfelelő képesítéssel és műszerekkel végzik szakembereink a mindenkori (MSZ EN 62305) szabvány szerint

Érintésvédelemi és tűzvédelmi szabványossági felülvizsgálat

Vállalkozásunk érintésvédelmi és tűzvédelmi szabványossági felülvizsgálat szabványossági felülvizsgálatot vállal, melyet dokumentál az MSZ EN 60364 (MSZ 2364; MSZ 172)- szabványok szerint.

Robbanásbiztos szerelés és felülvizsgálat

Robbanásbiztos szereléseket, felülvizsgálatokat és a szabványossági minősítő dokumentumokat az OTSZ és MSZ EN 60079 szabványsorozat ajánlásával végezzük. A minősítési dokumentum tartalmazza a teljes vizsgálat jegyzőkönyvét.

SMART rendszerek

SMART rendszerek az iparban!

Ma már olyan intelligens gyártói vonalakat is készítünk, melyek kezelhetőség szempontjából egyszerűbbek klasszikus társaiknál (felhasználó barát TOUCH felületek, távvezérlés, rendszer felügyelet) és folyamatos információkkal szolgálnak a termelési vezetők felé (anyaghasználati adatok, energiafelhasználás, dolgozói létszám stb.). A gyártási folyamatokból érkező adathalmazokat kezelve és értelmezve, olyan képet kaphatunk termeléseinkről, mely megkönnyítik, felgyorsítják átláthatóvá és tervezhetőbbé teszik a termék gyártás folyamatait.

Olyan okos otthonokat ajánlunk, melyeket a legmagasabb műszaki színvonal mellett a következő fő szempontok alapján illesztjük a vevői igényekhez:

 

  • biztonság
  • kényelem
  • energia menedzsment

Felkeltettük az érdeklődését? Kérdése van? Majd mi segítünk!