Rólunk

Minőség

A minőségpolitikánkban megfogalmazott célt a műszaki-, biztonsági előírások alkalmazása mellett, az erőforrások hatékony és ésszerű felhasználásával valósítjuk meg.

Folyamatos kapcsolatot tartunk beszállítóinkkal, ellenőrzésekkel biztosítjuk minden területen a legmagasabb minőséget megrendelőinknek. Gondoskodunk a tevékenységünkre, gyártásainkra és a szolgáltatásainkra vonatkozó belső előírásoknak, vevői követelményeknek, valamint a Magyarországon hatályos jogi és egyéb követelményeknek való maradéktalan megfeleléséről.

Rendszeres oktatásokkal és továbbképzési hozzájárulással segítjük munkatársaink egyéni fejlődését, valamint a minőség, környezet és egészségvédelem, illetve munkabiztonság fontosságának tudatosítását.

A MEGRENDELŐ kiemelten fontos, központi szerepet tölt be, üzleti filozófiánkban. Elégedettsége és a legmagasabb minőség biztosítása érdekében az alábbi alapelvek betartásával dolgozunk: CSAPATMUNKA, ELKÖTELEZETTSÉG, VÁLLALKOZÓ KEDV, EREDMÉNMYESSÉG.

Cégünk kiemelt jelentőséget tulajdonít tevékenysége során a MINŐSÉG és a KÖRNYEZETVÉDELEM legmagasabb szintű megvalósításának. Ennek érdekében elkötelezte magát az MSZ EN ISO 9001:2009 valamint az MSZ EN ISO 14001:2005 szabványok szerinti minőség és környezetirányítási rendszerének fenntartása és folyamatos fejlesztése, valamint szükséges emberi és technikai erőforrások biztosítása iránt. A vállalkozás teljes mértékben elkötelezett az ügyfelek megelégedettsége, a vállalkozás jó hírneve, piaci versenyképessége, biztonságos és hosszútávú jövője, valamint dolgozóink boldogulása érdekében.

Céljaink

N

Szolgáltatásaink megfelelő minőségének biztosítása és folyamatos javítása a megrendelők elégedettségének fenntartására.

N

Környezeti teljesítményünk folyamatos javítása, a környezetszennyezés megelőzése, a környezet terhelés csökkentése.

N

Teljes körű szolgálati tevékenységünk folyamatosan és maradéktalanul elégítse ki ügyfeleink igényeit.